Coachtips – skaffa tekniktips av proffsen!

På flera ställen i Sverige dyker nya löpargrupper upp i allt större utsträckning. Att springa på ett ekonomiskt, smart och riktigt sätt kräver som alla andra tekniker inlärning och träning. För dig som motionär eller nybörjare inom löpning finns massor med tekniktips att få hos instruktörer och löpcoacher.

För dig som bor i närheten av Falun var det ikväll premiär för Salomon Trail Tour Faluns trail-träning med orienteringsstjärnan Lena Eliasson. De 4 kommande måndagskvällarna framåt kan du traillöpa tillsammans med andra intresserade. Passa på att skaffa tekniktips inför Fjällmaraton Sälen och anmäl dig även till Salomon Trail Tour i Falun den 2 juni!

Se mer på Trail-running Faluns hemsida.

Logo

Posted in:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *