Ny löpargrupp även i Eskilstuna

Logo_lopargrupp_E-01Fjällmaraton Sälens löpargrupper växer ytterligare och startar redan till våren upp i Eskilstuna. Ledare för löpargruppen blir Sofia Arbestål som sedan många år arbetat som personlig coach och även är löpinstruktör.

Löpgruppen kommer att utgå från Raststugan vid Vilsta motionscentral som är ett mycket naturskönt friluftsområde precis i utkanten på staden. Som deltagare kommer du att få prova på löpning i olika intensitet och på varierande underlag. Du kommer också att få tips och råd om styrkeövningar för att bli en bättre löpare. Eskilstuna kommer också att bli först med att OLYMPUS DIGITAL CAMERAgöra premiär bland löpargrupperna då det startar redan tisdagen den 22 april klockan 18:15 och håller på i 10 raka tisdagar därefter.

Bor du i närheten av Eskilstuna? Tveka inte utan haka på vår gruppträning och utveckla dig som löpare!

Läs mer om löpgruppen här!

Anmäl dig HÄR!

Vill du läsa mer om Sofia och hennes jobb som personlig coach finns hon på hemsidan www.doitpersonligutveckling.com.

 

Posted in:

2 Kommentarer

  1. Hej
    Det är väldigt vackert i Sälen så jag föreslår att ni tar några fina bilder och lägger in som startsida mm. Jag letade bilder nu och det enda jag hittade efter lite letande var på fjolårets lopp som verkar ha gått i grinigt väder.
    Nej ta och titta på er hemsida och jämför den med bilder som t ex Matterhorn maraton osv skulle använda.

  2. Hej Torbjörn!
    Tack för din feedback. Vi håller med. Inom kort kommer vi uppdatera vår hemsida med bilder från vackra Sälenfjällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *