Välkommen till Sälen!

Bara några dagar kvar till årets trailäventyr i Sälenfjällen. Vi hoppas du som deltagare och publik känner dig redo. Här listar vi några viktiga punkter du som deltagare bör tänka på inför ditt lopp. 

1. Nummerlapp & tidtagningschip

Din nummerlapp och tidtagningschip måste du hämta i vår tävlingsexpedition innan loppet. Expeditionen finns inne på Experium i Lindvallen och har öppet fredag 15-21, lördag 7:30-10 samt 12-18.

2. Läs programboken

I programboken finns all information du behöver ha inför ditt lopp. Programboken kan läsas här. Du får den även i ditt deltagarkuvert.

3. Packa kläder för alla väder

Även om de senaste veckorna har bjudit på högsommarvärme i Sälenfjällen kan det snabbt slå om. Packa kläder för endast några få plusgrader och var förberedd. Glöm heller inte badkläder om du vill njuta i Experiums äventyrsbad eller saunavärld efter ditt lopp på fjället.

#fjällmaratonsälen

Posted in:

6 Kommentarer

 1. Hej!
  Vi skall springa nu på lördag, är intresserad av plats på banketten på kvällen går det fortfarande att boka plats?

  Mvh
  Andreas

 2. Hej!

  Ska springa halvmaran. Funderar på nya eller gamla skor. Går 21k banan genom lera o vatten? M.a.o. Ska jag ta dom oömma skorna som jag inte är rädd om eller är 21an mestadels på upptrampat, spång och grus?

  Mvh

  Gustav

  • Hej Gustav!

   Om du är rädd om dina nya skor skulle vi rekommendera att springa i de gamla skorna. 21k banan går till stor del på liten vandringsled på fjället och där kan det bli ganska lerigt/blött när många löpare passerat.

   Mvh,
   Bagheera Fjällmaraton Sälen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *