Ny löpargrupp även i Eskilstuna

Logo_lopargrupp_E-01Fjällmaraton Sälens löpargrupper växer ytterligare och startar redan till våren upp i Eskilstuna. Ledare för löpargruppen blir Sofia Arbestål som sedan många år arbetat som personlig coach och även är löpinstruktör.

Löpgruppen kommer att utgå från Raststugan vid Vilsta motionscentral som är ett mycket naturskönt friluftsområde precis i utkanten på staden. Som deltagare kommer du att få prova på löpning i olika intensitet och på varierande underlag. Du kommer också att få tips och råd om styrkeövningar för att bli en bättre löpare. Eskilstuna kommer också att bli först med att OLYMPUS DIGITAL CAMERAgöra premiär bland löpargrupperna då det startar redan tisdagen den 22 april klockan 18:15 och håller på i 10 raka tisdagar därefter.

Bor du i närheten av Eskilstuna? Tveka inte utan haka på vår gruppträning och utveckla dig som löpare!

Läs mer om löpgruppen här!

Anmäl dig HÄR!

Vill du läsa mer om Sofia och hennes jobb som personlig coach finns hon på hemsidan www.doitpersonligutveckling.com.

 

Posted in:

2 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *