Bagheera ny titelsponsor

Det svenska sportföretaget Bagheera, med huvudkontor i Avesta, är ny titelsponsor för loppet vilket innebär att vi nu byter namn till Bagheera Fjällmaraton Sälen. ”-Vi är glada över att kunna utveckla vårt samarbete med Bagheera, ett företag som är på frammarsch” säger vår tävlingsledare Johan Bäckman och fortsätter: – Tillsammans skall vi nu utveckla loppet till att bli ännu bättre för våra deltagare.

Titelsponsorskapet bygger på ett treårigt avtal med målsättningen att få loppet att växa till Sveriges största maratonlopp i fjällmiljö. Bagheeras Bo-Göran Karlsson menar att Fjällmaraton Sälen är ett arrangemang, som ligger helt i linje och avspeglar de värderingar man står för inom företaget: ”-Vi vill satsa lokalt på evenemang i regionen och är väldigt måna om att ha ett tydligt miljötänk i all vår verksamhet. Vi tycker att Fjällmaraton Sälen står för detta samtidigt som våra produkter är direkt anpassade till denna målgrupp. Vi kommer dessutom göra en utökad satsning just inom området fjäll-/traillöpning”.

BFMS_CMYK_B_TEXTNästa år avgörs Bagheera Fjällmaraton Sälen lördagen den 29 augusti och erbjuder deltagarna att välja mellan antingen 21 km eller 42 km fjällöpning samt barnens fjällmaraton. Loppet arrangeras precis som tidigare år av Malungs Orienteringsklubb.

Till höger ser ni vår nya logotype. Välkomna till Bagheera Fjällmaraton Sälen

Anmälan Bagheera Fjällmaraton Sälen 2015

 

 

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *