FJÄLLMARATON SÄLEN TRAILRUNNING-LÄGER

Den 25-28 juni 2015 är det dags för andra upplagan av FMS Fjälläger Trailrunning i Sälenfjällen. Som deltagare bor du i fräscha fjällstugor, får all mat serverad på bordet, nya löparkompisar, ett välplanerat träningsprogram och välmeriterade ledare som hjälper dig att utvecklas som fjällöpare. Utöver det erbjuder vi en relaxkväll för att du skall återhämta dig efter träningen på fjället.

 • Datum och plats

  25-28 juni 2015, Tandådalen, Sälenfjällen

  Antal Deltagare

  Maximalt 20 personer.

  Träningen

  Träningspassen kommer att anpassas till din träningsbakgrund och ambitionsnivå och det finns inga krav på förkunskaper. I stora drag kommer vi att erbjuda 6 gemensamma träningspass ( 1 pass torsdag och söndag samt 2 pass fredag och lördag) där vi kommer att variera mellan olika underlag, intensitet och längd på passen.

  Vid behov kommer vi att kunna hjälpa dig med alternativa träningsformer som mountainbike, vattenlöpning eller styrketräning om du exempelvis är i rehabiliteringsfas från en skada. Kontakta oss om detta är aktuellt så försöker vi lösa detta på smidigast möjliga sätt utifrån dina behov.

  Vad ingår?

  • Boende i fräscha stugor i Tandådalen.
  • Stugstädning.
  • Helpension bestående av frukost, lunch, middag samt mellanmål.
  • Sex kvalitativa ledarledda träningspass.
  • Relaxkväll med avkoppling
  • Föreläsning
  • Träningstights & TUBE från Bagheera (värde ca 500 kr)

  Kostnad

  3795 kr/person.

  Anmälan

  Under anmälan i huvudmenyn eller knappen i högerspalten. Betalning sker direkt vid anmälan och kan endast göras med betalkort. Anmälan är bindande. Vid skada och mot uppvisande av giltigt läkarintyg återbetalas anmälningsavgiften exklusive en avgift på 1000 SEK. Sista anmälningsdag 2015-05-31.

 • ANMÄL DIG HÄR

  GEMENSKAP

  GLÄDJE

  LÖPUTVECKLING

  Frågor

  E-post: info@fjallmaratonsalen.se

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *