Full pott för Team Bagheera Fjällmaraton Sälen

Idag sprang, som vi tidigare skrivit, Team Bagheera Fjällmaraton Sälen årets första tävling. Resultatet kunde inte bli bättre då lagets tre löpare tog varsin seger vid Salomon City Trail i centrala Stockholm. Lena Eliasson vann damernas 7 km klass, Jakob Lööf herrarnas 7 km klass och William Lind gjorde det samma i herrarnas 14 km klass.

— Det var kul att testa på Salomon City Trail, konceptet med en lite mer omväxlande bana, upp och ner för trappor och lite ”trixig” löpning passar mig ganska bra. Det påminner lite om sprint-orientering. Kul att slå Anders Kleist som är en av landets bästa traillöpare, sa William lind efter segern.

Mer om loppet och resultat kommer på: salomoncitytrail.se

IMG_2624.JPG

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *