Häng med på nya ”Formtestet”

Häng med på vårt trailarrangemang ”Formtestet” som vi arrangerar på våra orter med löpargrupper i Avesta, Ursvik och Falun. Mät dina krafter och tag chans att ställa frågor om löpning i allmänhet till våra löpcoacher på plats. Oavsett om du planerar att delta i något trail- eller löplopp är formtestet ett utmärkt tillfälle att finslipa formen!

 • Tanken med formtestet är ett enklare trailarrangmang på vardagskvällar där du som deltagare kan komma och få ett bra pass där du antingen jämför dig mot dig själv och om du vill även tävlar mot andra.

  Banan är 3 km eller 6 km (2 varv) och är av trailkaraktär. Vi kommer att erbjuda manuell tidtagning på plats för alla som önskar och det blir en gemensam start. Vill du delta utan tid (eller ta tiden själv) meddelar du innan men kan ändå vara med på samma sätt.

  Alla är självklart hjärtligt välkomna!

  Tidpunkter och samlingsplatser

  Falun

  – 18 maj klockan 18:00 – Stångtjärn (stora parkeringen)

  Ursvik

  – 18 maj klockan 19:00 – Ursviks motionsgård

  Avesta

  – 19 maj klockan 18:00 – Nybyberget

  Läs mer och anmäl dig här. OBS! I Avesta krävs ingen föranmälan.

 • DSC_0260_låg

  DSC_0239_låg

  DSC_0247_låg

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *