Premiär för trailsprinten Sälen 1K

Vi är idag stolta över att presentera vår loppnyhet Sälen 1K i samband med den 3.e upplagan av Bagheera Fjällmaraton Sälen. Sälen 1K är en trailsprint på 1000 meter som kommer att genomföras på arenan utanför Experium i samband med barnloppet på fredagskvällen den 28 augusti. Loppet kommer gå på tekniska och kuperade partier på stigar, mtb-spår och i slalombackarna.

Tävlingen kommer att avgöras genom ett inledande tidskval och därefter semifinal- och finalheat med man-mot-man löpning där vår förhoppning är att bjuda på en mjölksyrafest för deltagaren och en spännande publikunderhållning under kvällen!

Vi hoppas du tar dig till arenan redan under fredagskvällen för att uppleva stämningen på plats såväl för publik som löpare!

Läs mer om förutsättningarna kring Sälen 1K här.

1k

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *