Bagheera Fjällmaraton Sälen besöker Småländska höglandet

lövhult

Till helgen besöker Bagheera Fjällmaraton Sälen det Småländska höglandet för löparweekend med Nässjö som bas. Helgen arrangeras i samarbete med Skiruncoaching där träning, löparsnack och mycket tid för att må extra bra väntar deltagarna.

Vid ankomst fredag kväll väntar marschallintervaller och på söndag avslutas helgen med deltagande i Höglandsloppet. Däremellan skall distanspass, filmning av löpteknik och föreläsningar hinnas med i upplägget. Logi och mat kommer att tillhandahållas på Hotell Högland i centrala Nässjö där även relaxavdelningen står till förfogande mellan passen.

Läs mer om upplägget på hemsidan om Nässjö Löparweekend

Schema för helgen

Läs mer om vår partner Skiruncoachings verksamhet

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *