Julklappstips från Sälen-tomten

Är du ute efter en annorlunda julklapp till någon av dina nära och kära? Här hittar du den perfekta julklappen till den trail-tokige. Perfekt för löparen som behöver lite extra motivation, träningsglädje eller bara är sugen på att uppleva gemenskapen vid något av våra arrangemang!

 • Julklapp Bagheera Fjällmaraton Sälen 2016

  Anmälan till Bagheera Fjällmaraton Sälen

  Bagheera Fjällmaraton Sälen är trailäventyret för dig som gillar upplevelser, löpning och vacker natur. Du väljer att springa 42 eller 21 km och kan även låta barnen delta i ”Barnens Fjällmaraton”. Som deltagare erbjuds du ett utmanande fjällopp utan att behöva åka allt för långt. I Natursköna Sälen bjuder Bagheera Fjällmaraton Sälen på en varierad bana som alla kan klara av. Längs fjällstigar, leder, spänger och vägar utmanas du av naturen på din väg mot målet vid Experium i Lindvallen.

  Anmäl här.

  Öppna pdf med julkort att skicka med i tomtens säck.

 • Julklapp FMS Löpargrupp våren 2016

  Anmälan till FMS Löpargrupp

  FMS Löpargrupper erbjuder dig som medlem spännande och utvecklande traillöpning på din hemmaplan. Målet är att skapa en utvecklande miljö för löparmotionärer genom teknik-, intervall- och distansträning i grupp. På alla våra orter erbjuds du som medlem ett varierat träningsutbud. Träningen bedrivs på flera olika underlag och med varierad intensitet. Du behöver inga särskilda förkunskaper för att delta och våra utbildade löpcoacher har goda kunskaper i att individualisera träningspassen utifrån din tidigare erfarenhet.

  Läs mer om FMS Löpargrupper här.

  Öppna pdf med julkort att skicka med i tomtens säck.

 • Julklapp Fjälläger i Sälen traillöpning

  Anmälan till fjälläger

  Sommaren 2016 är det dags för den tredje upplagan av Bagheera Fjällmaraton Sälens fjälläger i Sälenfjällen. Som deltagare bor du i fräscha fjällstugor, får all mat serverad på bordet, nya löparkompisar, ett välplanerat träningsprogram och välmeriterade ledare som hjälper dig att utvecklas som fjällöpare. Utöver det erbjuder vi en relaxkväll för att du skall återhämta dig efter träningen på fjället.

  Läs mer om fjällägret här.

  Öppna pdf med julkort att skicka med i tomtens säck.

   

 • Kraftprovet bokomslag Julklapp

  Boken Kraftprovet

  Kraftprovet – uppföljaren till supersuccén Born to run! Ät mer fett. Drick mindre vatten. Och vad du än gör – besök aldrig ett gym.

  Christopher McDougalls träningsråd påminner inte om någon annans, och det gör inte hans böcker heller. I bästsäljaren Born to Run avverkade han ett ultramaratonlopp i Mexiko, och fick av bara farten miljontals människor världen över att börja springa annorlunda. I Kraftprovet – jakten på vår glömda kunskap om styrka och uthållighet tar han sig upp på Kretas sylvassa bergstoppar, där han finner helt nya insikter om människans fysiska och psykiska förmåga.

  Via Offside kan du läsa mer om och beställa boken fraktfritt när du anger rabattkoden ”BFMS”

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *