Tomte-trailrun – en given jultradition?

sthlm850

Tomte-trailrun i Hammarbybacken 2015.

För andra året arrangerade vi under helgen som gick tomte-trailrun. Syftet med evenemanget är att skapa ett gemensamt trailpass, få träffa löparvänner och kunna ställa frågor och få tips inför sommarens fjällöpning och FMS Löpargrupper.

Årets tomte-trailrun arrangerades i Falun (Stångtjärn) och Stockholm (Hammarbybacken) och lockade totalt ett 70-tal deltagare. Med det blev det en kraftig ökning gentemot premiäråret ifjol och vi hoppas att tomte-trailrun blir en återkommande tradition som inleder julhelgen.

Bland årets deltagare lottade vi ut vår laserdesignade träningströja från Bagheera och vinnare av tröjan blev Ulrika Candlert (Stockholm) och Anna von Krusenstierna (Falun).

Falun

Tomte-trailrun i Falun 2015. Foto: Kalle Dalin

 

 

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *