Ny FMS Löpargrupp på Öland

FMS_löpargrupp

Till hösten startar en ny omgång av FMS Löpargrupp runt om i landet. På fem platser är schemat och upplägget färdigt och anmälan är i full gång. En trevlig nyhet är att vi nu flyttar ut på Öland med byn Algutsrum som bas.

Löpcoach och ansvarig för upplägget är erfarne ledaren och utbildade löpcoachen Malin Fredriksson. Malin springer gärna mycket själv, har en bakgrund som orienterare, och springer gärna i skogsterräng.

Träningarna på Öland kommer att genomföras på torsdagskvällar klockan 18:00 med ett varierat och spännande upplägg. Som deltagare kommer du att få prova på olika former av intervall-träning, springa i backar samt känna på längre distanspass.

Från och med vecka 37 kommer du att kunna träna med oss i Falun, Avesta, Stockholm, Trollhättan och på Öland.

Läs mer om gruppen på Öland och anmälan här.

Läs mer om FMS Löpargrupp här.

 

Malin_F_Öland

 

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *