Medlem av ITRA – International Trail Running Association

Inför  årets arrangemang har vi tagit steget och Bagheera Fjällmaraton Sälen är nu nybliven medlem i ITRA. I och med det har våra två längre distanser, 21- och 42 km, blivit utvärderade och poängsatta. Det innebär att ett genomfört lopp är meriterande för att anmäla sig till andra lopp inom UTMB.


ITRA_MEMBER_2

I juni 2013 bildades ITRA, med syftet att vara en samlad röst för traillöpning världen över genom att sammanföra arrangörer, löpare och organisationer med intressen i traillöpning. En del i organisationens arbete blev dessutom att certifiera och bedöma arrangemangen utifrån specifika kriterier.

Här hittar du mer information om beräkningen och poängen för vårt lopp, Bagheera Fjällmaraton Sälen.

Länk till ITRAs hemsida, där det går att läsa mer om organisationen.

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *