Förgyll din anmälan med energipaket från Umara

Umara som levererar sportdrycken till energistationerna erbjuder nu två energipaket att komplettera din anmälan med. Paketen kan ses som ett komplement till de ordinarie energistationerna och ge det där lilla extra som en dag på fjället kan kräva.

Du bokar alltså ditt energipaket via din anmälan och hämtar sedan ut det i expeditionen på Experium, där du också hämtar startpaketet med bland annat t-shirt och nummerlapp. Det fungerar även att komplettera din redan gjorda anmälan och lägga till en beställning av energipaketen i efterhand.

Mer information om anmälan hittar du på hemsidan – Länk till anmälningssidan

Stora Energipaketet 

 1 U Intend Äpple Energishot
2 U Sport Citron Portionspåse
1 U Gel Hallon, 1 U Gel Citron, 1 U Gel Cola (koffein), 1 U Gel Svartvinbär (koffein)
1 U Bar Kokos, 1 U Bar Äpple/Kanel
 
 

 

Lilla Energipaketet 

 1 U Sport Citron Portionspåse
1 U Gel Hallon, 1 U Gel Citron, 1 U Gel Cola (koffein), 1 U Gel Svartvinbär (koffein)
1 U Bar Tranbär

 

Nyheter från Umara – 3:e generationens sportdryck

Umara är innovativa och lanserade i dagarna 3:e generationens sportdryck – U Sport 1:0,8. Blandningen, 1 del snabba och 0,8 långsamma kolhydrater, sägs vara en utomordentligt bra kombination för att få i sig mycket energi utan krångel med magen. Smakerna apelsin alternativt fläder erbjuds.

Umaras sportdryck är vegananpassad och även helt fri från laktos, gluten och mjölkprotein. Då den dessutom tillverkas i lokaler som ej behandlar nötter bör den kunna passa i stort sett samtliga deltagare. Förutom att medverka under Fjällmaratonhelgen i Sälen är Umara även officiell leverantör av sina produkter till Svenska Friidrottsförbundet samt arrangemang som 10-mila och SM-milen.

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *