Fortsatt samarbete med Team Nordic Trail

TEAM NORDIC TRAIL

Team Nordic Trail är Nordens största satsning på upplevelser i naturen iförd löparskor. Med ett stort utbud av träningsresor, vandringsresor och träningsgrupper finns det aktiviteter som passar både nybörjaren och den mer erfarne. Team Nordic Trail arrangerar även vandringsresor och resor med fler aktiviteter än enbart löpning. Mottot lyder: ”Träning, gemenskap och upplevelse, alla är välkomna!”

  • DT


  • Träningsresor och träningsgrupper

    De har ett brett utbud med träningsgrupper i hela Sverige och Finland samt en resebyrå som arrangerar de mest magiska turer i Sverige och utomlands. Både runt knuten och på mer exotiska platser som Alperna, Marocko, Centralamerika och Sydafrika.

MEDLEMSPORTAL

Som medlem i Team Nordic Trail kan du ta del av information och erbjudanden gällande Bagheera Fjällmaraton Sälen på deras medlemsportal.

Här hittar du Team Nordic Trails medlemsportal.

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *