BORN – Årets Energileverantör!

Bagheera Fjällmaraton Sälen har inför årets lopp startat ett samarbete med energileverantören BORN.

BORN är ett varumärke med långvarig erfarenhet av att leverera kosttillskott av högsta kvalitet i Europa, och har sedan ett år tillbaka även etablerats i Sverige. Du kan läsa mer om varumärket och deras produkter på deras hemsida www.born.eu samt www.bornnutrition.se.

  • ENERGIPAKET
    Ladda upp med energi före, under och efter ditt lopp i Sälen. Beställ ditt energipaket och få det när du hämtar ut din nummerlapp i Sälen. Väldigt smidigt. För att testa BORNs produkter innan loppet beställer du hem dem ur det ordinarie sortimentet från webbshoppen.

    Kom till energipaketen genom att trycka på knappen nedan.

    BESTÄLL DITT ENERGIPAKET

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *