Filippa Bergsman och Axel Djurberg snabbast på 10 km

Det var två tydliga segrare som var först över mållinjen när dagens första klasser avgjordes, de över 10 km. På herrsidan gick segern till Axel Djurberg som tog sig runt banan på 41:18. Där bakom blev det en tät fight om andraplatsen. Till slut var det Hugo Lillieström drog det längsta strået och tog sig i mål på tiden 44:57, nio sekunder före Albin Gezelius som blev trea. Bland damerna var det Filippa Bergsman som visade sig starkast och sprang in på 49:54, 1:55 före tvåan Johanna Södergård och 3:49 före tredjeplacerade Hanna Imhagen.

De fem främsta grabbarna i klassen 10 km.

Filippa Bergsman segrare i Damer 10 km.

Resultat hittar du HÄR. (Inofficiella)

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *