Maximera återhämtningen – Flowlife ny partner till Bagheera Fjällmaraton Sälen

Flowlife är företaget som sedan 2016 försett världen med återhämtningsprodukter till allt från proffs och den breda allmänheten. Sedan lanseringen av den omåttligt populära Flowpillow – marknadens då enda sladdlösa massagekudde – har Flowlife varit nyckeln till framgångsrik återhämtning för mängder av människor.

Vi på Bagheera Fjällmaraton Sälen kan med glädje meddela att Flowlife är ny partner till evenemanget. Att ha tillgång till massagekudden Flowpillow eller massagepistolen Flowgun tror vi är en väg till att göra livet som löpare både enklare och skönare!

Om flowlife
Flowlife är ett svenskt innovationsbolag som tar fram tränings- och återhämtningsprodukter som får dig att prestera bättre. Flowlife grundades 2016 och har sedan dess haft som vision att tillgängliggöra återhämtning i världsklass till alla som vill leva ett aktivt liv. Läs mer om Flowlife på www.flowlife.com/se

Posted in:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *