fbpx

Följ bloggare mot deras fjällmaratonstart

BFMS_bredd2

För några veckor sedan dök det upp ett trevligt mail från ett kompisgäng som anmält sig till höstens upplaga av Bagheera Fjällmaraton Sälen. En grupp tjejer som lärt känna varandra genom deras bloggar på internet där träning och hälsa varit en röd tråd. Tillsammans vill de nu ha en gemensam utmaning och har valt att springa 21 km-banan och bli fjällmaratonlöpare till hösten.  

Är du intresserad av att läsa bloggar och se hur andra deltagare i loppet tänker och resonerar kring löpning, kost, hälsa, träning och livet rekommenderar vi att följa dessa tjejer fram till deras gemensamma träningsutmaning i höst.


Ida Aspviken, 31 år

Bor i Göteborg. Började sin löparkarriär efter en spårvagn som hon inte hann med och bestämde sig för att börja springa. Ida har sprungit massor av lopp men trail blir en helt ny utmaning för henne.

Blogg

Instagram @traningsblogga


 Malin Johansson, 36 år

Bor i Alingsås. Började springa 2011 och blev trailfrälst 2012. Malin njuter av långa löprundor i skogen med sin hund och springer något lopp då och då för skojs skull.

Blogg

Instagram @rundarocksaenform


Linnea Siljesvärd, 35 år

Kommer från Dalarna och är uppväxt sex mil från Sälen. Bor numera i Skåne och började springa 2012 efter att flåset och formen inte var på topp efter två barn. Blev hooked väldigt snabbt och har sprungit många lopp sen dess, både trail och på asfalt, men aldrig i fjällen! Linnea bloggar på runninglife.se/siljesvard och ni kan följa henne på @siljesvard på Instagram.

Blogg

Instagram @siljesvard


Mari Eriksson, 30 år

Har precis flyttat hem till Sundsvall efter åtta år i Stockholm. I sju år har hon sprungit och de senaste fyra åren har hon satsat på det ordentligt. En äkta träningsnörd som utmanar sig själv och tar gärna en tur på längdskidorna. På Instagram heter Mari @mimmi44 och hon bloggar på doitforyourself.shapemeup.se.

Blogg

Instagram @mimmi44


Susanne Karlsson, 42 år

Har sprungit i snart 10 år, jubileum på fjället kanske? Ett uppehåll på 1,5 år före och under en graviditet stoppade henne inte från att komma tillbaka med större mål än någonsin. Bor i Norrtälje och har rötter på Åland och ska nu ta sig an Sälenfjällen.

Blogg

Instagram @mayumisus


Jenny Adrian Meredith, 45 år

Jenny är 45 och har sprungit i åtta år. Hävdar att det är Susanne som lurat in henne på traillopp! Det här blir Jennys första fjällopp, innan har hon sprungit halvmaran på asfalt så det blir en rolig utmaning.

Blogg

Instagram @doktoradrenalin


Dela din väg till Bagheera Fjällmaraton Sälen och din passion för traillöpning

#fjällmaratonsälen #trailrunningsweden


 

energistationer

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.