fbpx

PARTNERS

TITELSPONSOR

EQPE

Titelsponsor
På EQPE tror vi att rätt klädsel är avgörande för att njuta av en dag på fjället. Vårt mål är att skapa kläder och utrustning som du kan lita på för att hålla dig varm, bekväm och skyddad – oavsett väderförhållanden.

HUVUDSPONSOR

HOKA

Huvudsponsor
HOKA förser dig med skor för alla tillfällen. Till träning och tävling, till vardags och fest, till stigen och vägen. HOKA är det givna skovalet för dig som ska springa Fjällmaraton Sälen by EQPE, vi rekommenderar modellerna Speedgoat 5, Tecton X 2 och Stinson 7.

LEVERANTÖRER

ICA SUPERMARKET LINDVALLEN

Energi
ICA Supermarket Lindvallen är matbutiken med det mesta för de flesta. ICA Supermarket Lindvallen har ett brett sortiment med fokus på färskvaror. Här hittar du både det vardagliga och det lilla extra. ICA Supermarket Lindvallen har öppet året runt 07:00-22:00.

SKISTAR

Arena
SkiStar Sälen består av fyra skidområden; Lindvallen, Högfjället, Tandådalen och Hundfjället som alla bjuder på variationsrik skidåkning i totalt 116 nedfarter. Det finns också många olika typer av boenden med allt från en äkta lodge och hotell till stugor och lägenheter i olika storlekar.

UMARA

Sportdryck
Umara är ett av Sveriges ledande företag inom idrottsnutrition. Med stor vetenskaplig grund levererar Umara produkter som ger din kropp bästa möjliga förutsättningar för att prestera. Som leverantör till flera av landets stora löparevenemang, och genom mångårigt testande, vet Umara vad trötta och törstiga deltagarna behöver i form av energi.

LÖFBERGS

Kaffe
Passionen för gott kaffe har funnits med Löfbergs i mer än hundra år. Att ta ansvar för människor och miljö har varit en självklarhet lika länge. Idag jobbar Löfbergs med ansvar på många olika sätt, i odlarländerna och hemma i Sverige. Till exempel är de en av världens största inköpare av ekologiskt och Fairtrade-märkt kaffe och arbetar aktivt för att ännu fler ska välja gott kaffe från certifierade odlingar. Detta för att du alltid ska känna dig trygg i att kaffet både smakar och gör gott.

LEKSANDS KNÄCKEBRÖD

Bröd
Fortfarande bakar Leksands Knäckebröd efter samma hemliga familjerecept som grundarna Olof och Anna använde när de startade bageriet på 1920-talet. Men så är de också leksingar, och med dalmasars envishet och traditionskänsla har de under dessa år hållit fast vid det enkla och ursprungliga.

TRAILRUNNING SWEDEN

Mediapartner
Trailrunningsweden.se är en nystartad sajt med ambitionen att bli Sveriges populäraste webbplats för traillöpning. Hos oss hittar du Sveriges mest kompletta trailkalender, länkar till populära trailbloggare och reportage från de senaste trailloppen inom Sveriges gränser.

FLOWLIFE

Återhämtningsprodukter
Vare sig ditt mål är att ta sig igenom dagen eller ta någons rekord vill Flowlife finnas där för dig.
”Vi som grundade Flowlife har alltid tyckt om träning. Vad vi däremot inte tyckt om, eller förstått oss på, är varför återhämtning setts på som något nödvändigt ont. Faktum är att det är tvärtom! Återhämtning är nyckeln till framgång.”

FMS LÖPARCOACHER

DICCFORS KONSULT

Träning och behandling
Under 35 år har Lars-Åke Diccfors på olika sätt inom landsting, kommun och för privat aktör arbetat med rehabilitering, fysisk träning, utbildning och fortbildning både på individ och gruppnivå. Sedan 2010 driver han ett eget gym ”Diccfors Consult-Träning och Behandling AB”. Lars-Åke är löparcoach för FMS Löpargrupp i Avesta.

TRÄNINGSRESOR

TEAM NORDIC TRAIL

Träningsresor
Team Nordic Trail är Nordens största satsning på upplevelser i naturen i löparskor. Deras mål är att få fler människor att komma ut och röra sig i vacker miljö. Häng med du också, alla nivåer är välkomna, från nybörjaren till den mer erfarne. De erbjuder även vandringsresor och resor med fler aktiviteter än enbart löpning.
Mottot lyder: ”Träning, gemenskap och upplevelse, alla är välkomna!”

LOPPFÖRSÄKRING

STARTKLAR

Försäkring
Försäkringen Startklar lanserades år 2000 och Startklar Plus år 2009. Tanken var att fylla en lucka när det gäller försäkringar för motions- och tävlingsarrangemang. Startklar Classic och Startklar Classic Plus lanserades år 2021.

I försäkringarna ingår ett avbeställningsskydd som ger anmälningsavgiften tillbaka vid sjukdom, skada eller graviditet som gör att jag inte kan ställa upp. Och när jag kommer till start ingår ett olycksfallsskydd under arrangemanget och under resan till och från.

KONFERENS

SKISTAR BUSINESS

Konferenspaket
En konferens i fjällen är den optimala kombinationen av fysisk aktivitet och produktiva möten. På våra skidorter finns alla förutsättningar för en lyckad konferens, hos oss finns något för alla – från små ledningsgrupper till hela företag med upp till 1200 personer. Skistar Business hjälper er att sätta ihop den konferens som passar just er.

ÅRETS PROGRAMBOK!

Ta del av tips, reportage och information inför 2023 års Fjällmaraton Sälen by EQPE.

- Tidsprogram för helgen
- Deltagarinformation
- Karta över eventområdet och bansträckningen
- Intervju med landslagslöparen Linus Hultegård
- PM för Barnens Fjällmaraton
- Tips från arrangören och elitlöparen John Börjesson

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.