fbpx

MAT & DRYCK

För att vi vill ge dig en helg att njuta av i Sälen.
I samband med Fjällmaraton Sälen by EQPE önskar vi erbjuda dig som gäst en minnesvärd upplevelse även vad gäller mat, dryck och underhållning. Experiums restauranger erbjuder dig möjlighet att ladda upp inför, samt fira efter ditt lopp.

PROGRAM 2024

Uppladdningsbuffé Fredag

På fredagen erbjuder vi dig möjligheten att på bästa sätt fylla på det sista och peppa igång inför loppet med en kolhydratsbaserad uppladdningsbuffé, kom och ät så mycket du orkar.

 

Runners Party - Lördag

Vi önskar erbjuda dig som gäst en minnesvärd upplevelse även vad det gäller mat och dryck. Fira på Runners Party med en sommarinspirerad grillmeny till underhållande livemusik av Johan Eriksson på Experiums stora restaurang, Sigillo. Med fördrink serverad under pergolan från kl 19:00 och en inkluderande dryck till maten, följer givetvis kaffe & dessert. Baren är öppen så länge festen är igång! Varmt välkommen, deltagare som supporter eller bara du som vill umgås i en härlig gemenskapsanda!

Helpension

Slipp tänka på maten under vistelsen och fokusera istället på loppen eller något annat roligt och boka helpension. Detta paket inkluderar 2 välsmakande frukostbufféer (fredag och lördag), 1 kolhydratsbaserad uppladdningsbuffé fredag samt lördagens Runners Party - allt till ett förmånligt pris.

ANDRA ALTERNATIV PÅ MAT

BAD, SPA & RELAX
Lyxa till semestern!
BOWLING
Slå banrekordet!
HÖGHÖJDSBANA
Vågar du kolla ner?

ÅRETS PROGRAMBOK!

Ta del av tips, reportage och information inför 2023 års Fjällmaraton Sälen by EQPE.

- Tidsprogram för helgen
- Deltagarinformation
- Karta över eventområdet och bansträckningen
- Intervju med landslagslöparen Linus Hultegård
- PM för Barnens Fjällmaraton
- Tips från arrangören och elitlöparen John Börjesson

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.