fbpx

Anmälan öppnar – information

AnmalanFBannons

Den 25 oktober 2015 klockan 20:00 öppnar vi ordinarie anmälan till årets trailäventyr – Bagheera Fjällmaraton Sälen – den 27 augusti 2016. Vi hoppas att du redan nu är på hugget och vill försäkra dig om en startplats. Att vara i god tid med sin anmälan ger dig ett tydligt mål med din träning under så mycket som 10 månader framöver. 

Vi har i dagsläget inte satt något specifikt anmälningstak men förbehåller oss rätten att stänga anmälan för att försäkra att loppet inte växer för fort. Ett lopp med ca 1500 deltagare ser vi idag som en lämplig utveckling inför 2016.

Skapa ditt eget lag

En nyhet inför 2016 är att vi inför möjligheten att anmäla sig i ett lag till loppet och att du som deltagare kan bli lagledare för ditt eget team. Laget kommer inte att ingå i tävlingen utan syftar enbart till att skapa en starkare gemenskap för din grupp under året. Efter loppet kommer de lag som lyckas locka flest deltagare premieras inför 2017 års lopp.

Förmån för tidigare deltagare

Vi vill särskilt visa vår uppskattning till dig som deltagit i något av loppen under åren 2013-2015. Ni kommer därför har förtur på anmälan som vi öppnar åt er redan under söndag kväll (18 oktober), med möjlighet att anmäla sig fram till fredag kväll 23 oktober till klockan 23:59. Ni kommer alla att tilldelas ett mail med rabattkod och länk till anmälan. Skulle du mot förmodan inte bli tilldelad detta mail ber vi dig kontakta oss på e-post info@fjallmaratonsalen.se.

Var anmäler jag mig?

Under fliken ANMÄLAN på www.fjallmaratonsalen.se kommer länk till anmälan finnas under öppningsdagen.

 

FLER NYHETER

Nya hemsidan är på plats!

Fjällmaratonsälen.se har fått ett nytt utseende! Mycket är sig likt innehållsmässigt – men ta gärna en stund och surfa runt. Kanske hittar du något nytt intressant du inte visste om [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.