fbpx

Bagheera förlänger med Fjällmaratonhelgen i Sälen

Det svenska sportföretaget Bagheera, med huvudkontor i Avesta och outletbutiker i Falun och Avesta, förlänger avtalet och fortsättter i ytterligare fem år som titelsponsor till Fjällmaratonhelgen i Sälen. 

bag_katt_black_utan_r

 

Bo-Göran Karlsson på Bagheera menar att Fjällmaratonloppet i Sälen ligger i linje med och avspeglar de värderingar som finns inom företaget.

Vi vill satsa lokalt på evenemang i regionen och vi är måna om att ha ett tydligt miljötänk i all vår verksamhet. Det tycker vi att Fjällmaratonhelgen i Sälen står för och vi har haft ett gott samarbete hittills. Dessutom är våra produkter direkt anpassade till målgruppen som deltar i loppet. Det hjälper och inspirerar oss i vår satsning på fjäll- och traillöpning.

Från arrangörens sida är det välkommet att fortsätta samarbetet med Bagheera.

Det skapar en kontinuitet i vårt arbete med att utveckla arrangemanget och vi ser fram emot ytterligare fem år tillsammans med Bagheera som titelsponsor. Nu ska vi tillsammans fortsätta att utveckla hela helgen i Sälen. Bagheeras produkter är helt relevanta för de som deltar i loppen och att ha en titelsponsor som så väl representerar arrangemanget är en styrka, säger Jakob Lööf, tävlingsledare för helgen.

Bagheera Fjällmaraton Sälen arrangeras nu i helgen, 25-26:e augusti,  och lockar fler än 1900 deltagare från stora delar av Sverige. Idag, på fredagskvällen, avgörs sprintloppet Sälen 1K samt Barnens Fjällmaraton. 09.00 imorgon, lördag, startar sedan huvudloppet 42 km tillsammans med distanserna 21 km samt årets nyhet 10 km.

2018 återkommer arrangemanget motsvarande helg, 24-26:e augusti.

Bagheera.se

Bagheera Fjällmaraton Sälen

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.