fbpx

Bagheera och Fjällmaraton Sälen tecknar 3-årigt avtal

Klädleverantören Bagheera kommer även fortsättningsvis att vara officiell klädleverantör till Fjällmaraton Sälen. Detta står nu klart efter att ett 3-årigt avtal upprättats.

Bagheera_logga

Marknadsansvarig David Andersson är nöjd med fortsättningen på samarbetet och uttrycker: ”- Det har under premiäråret av loppet varit ett mycket positivt samarbete och det känns väldigt bra att vi nu har få till ett flerårigt avtal. Bagheera tillverkar snygga och funktionella kläder för att användaren skall kunna prestera sitt yttersta vid varje sporttillfälle, vilket stämmer väl överens med våra deltagares ambitioner ”.

Till 2014 års lopp kommer samtliga anmälda löpare i loppet erhålla den särskilda ”Fjällmaraton Sälen-tröjan” som bevis på prestationen. Under 2013 års lopp delades Bagheeras TUBE ut till samtliga löpare i loppet.
”-Efter fjolårets lopp får vi kontinuerligt förfrågningar från löpare som tycker deltagartröjan är kul att ha när man genomfört ett fjällmaraton så det känns bra att nu kunna tillgodose detta”, fortsätter David.

FJÄLL3Även Bagheeras Bo-Göran Karlsson är positiv till det utökade samarbetet och säger: ”- När föreningar i regionen vill satsa på att bygga upp positiva idrottsevenemang är det en självklarhet för oss att vilja vara med och samverka. Naturen i Sälenfjällen lockar till användning av våra produkter såväl sommar- som vintertid och vi ser med tillförsikt fram emot kommande tre årSom deltagare i loppet kommer man även kunna ta del av prisvärda erbjudanden för den som behöver utöka garderoben gällande funktionella träningskläder.”

För den som vill titta mer på Bagheeras produkter – www.bagheera.se. Produkterna går även att beställa online via deras webshop.

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.