fbpx

Beräkna din sluttid på Bagheera Fjällmaraton Sälen 2018

Vilken sluttid kan jag förvänta mig i Bagheera Fjällmaraton Sälen?

Det är en av de vanligaste frågorna som deltagare ställer till oss och det är självklart en fråga som inte är helt enkel att svara på. Nu har du möjlighet att få svaret via running.Coachs löparkalkylator. Eller ja, åtminstone en väl underbyggd uppskattning på din sluttid. Kalkylatorn tar hänsyn till flera faktorer, bland annat banans höjdprofil och din egen prestationshistorik. Däremot går det ju inte att i en sådan uträkning få med allt som påverkar din prestation t.ex. väderförhållanden.

Det är givetvis svårt att pricka helt rätt sluttid men vi kan med erfarenhet påstå att kalkylatorns beräknade sluttid är tillfredsställande som underlag, för att ge värdefull information om vad som kan förväntas. Därmed får du möjlighet att lägga upp rätt taktik och träningsplan inför din prestation i Sälenfjällen.

Löparkalkylatorn – runningcoach.me

 

Här hittar du running.COACHs Löparkalkylator

Få tillgång till running.COACH under två månader

Du kommer väl ihåg att göra din anmälan till Bagheera Fjällmaraton 2018 senast 31/12 för att göra det till bästa pris. Gör du det får du även tillgång till running.COACHs tjänst under två månader (kod finns i bekräftelsemailet). Utöver det lottar vi ut två årsprenumerationer hos running.COACHs träningsprogram online, bland alla som anmäler sig innan nyår.

 

FLER NYHETER

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.