fbpx

Deltagarrekord för andra året i rad – ovisst i toppen!

Årets fjällmaratonhelg är snart här och det är med spänning och höga förväntningar vi ser fram emot helgen. För andra året i rad slår vi i deltagartaket under lördagen med 2000 anmälda löpare, och fredagens barnlopp samt Fjällnatten fyller på med ytterligare 250 anmäla. Det något klyschiga uttrycket ”folkfest” är nog en bra sammanfattning av vad som väntar i helgen.

Som vanligt är både elit och motionär på väg till Sälen. Vilka som vinner känns mer ovisst än någonsin. Elva av de trettio löpare som kom på pallen under någon av fjolårets distanser finns representerade i startlistan. Att upprepa, eller förbättra sin placering ytterligare, utgår vi från att de i toppen har som ambition.

Förhållandena i helgen ser ut att bli fint löparväder så här i början av september. Prognoserna tyder på en något kylslagen fredag kväll och lördag morgon, men efter att ni alla löpare kommit i gång tror vi att ni kommer njuta på fjället. Det kan dock vara bra att ha den där vindjackan redo även om både nederbörd och vind ser ut att bli minimal – vi är trots allt i fjällen.

Ladda depåerna, kör lugnt och så önskar vi er varmt välkomna till Sälen!

FLER NYHETER

Nya hemsidan är på plats!

Fjällmaratonsälen.se har fått ett nytt utseende! Mycket är sig likt innehållsmässigt – men ta gärna en stund och surfa runt. Kanske hittar du något nytt intressant du inte visste om [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.