fbpx

Etixx ny sportdrycksleverantör

Etixx_2013_CMYK_BLACKonWHITE kopiaEtixx går in som ny leverantör av sportdryck och energibars till höstens upplaga av Bagheera Fjällmaraton Sälen. Varumärket Etixx har ett komplett sortiment av såväl energi- som kosttillskott och ägs idag av Omega Pharma AB. 

”Som lopparrangör är vi naturligtvis glada och stolta över detta samarbete”, menar Bagheera Fjällmaraton Sälens David Andersson och fortsätter: ”-Samarbetet med Etixx kommer erbjuda våra deltagare energitillförsel av högsta klass, vilket är oerhört viktigt för våra deltagare som skall kämpa under lång tid på fjället. Dessutom kommer vi tillsammans kunna hjälpas åt att stärka varandras varumärken som båda står för en produkt av absolut högsta kvalitet”.

Etixx marknadsansvarige, Anders Rinhaldo menar att Bagheera Fjällmaraton Sälen är en utmärkt partner för företaget då deltagaren i loppet behöver kunna utföra prestationen under lång tid och ser även en potential för loppet att växa till ett av Sveriges största löplopp.

Etixx grundades 2009 och var redan från start ett företag hängivna till kost- och energitillskott för idrottare. Därför skapades ett stort utbud av avancerade näringsprodukter och tillskott som passar behoven för alla som valt att vara aktiva idrottare på en professionell, rekreations- eller amatörnivå. Detta är ett uppdrag som de fortfarande efterlever och växter stadigt på marknaden. Hittills har Etixx endast valt att sälja sina produkter via Apoteket AB.

Rena prestationer

En av Etixx kärnvärderingar är €˜rena prestationer€™, en princip som återspeglas i deras filosofi och så klart en given förutsättning hos en leverentör av produkter till vårt lopp. Man skapar inte bara egna näringsprodukter och tillskott med naturliga ingredienser som baseras på omfattande forskning utan följer också ett antal strikta antidopningsprinciper i det dagliga arbete som beskrivs i deras antidopningsstadga.

Läs mer om Etixx och deras produkter på Etixx Sveriges hemsida.

Fjällöpning träningsläger sälen fjäll trailrunning

 

FLER NYHETER

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.