fbpx

Fjällmaraton Sälen – deltagaren i centrum

Målet från oss arrangörer med Fjällmaraton Sälen är att skapa en löparfest. Vi sätter dig som deltagare i centrum och utgår från vad vi tror skall göra helgen så bra som det bara går för dig.

Många lopp idag är anpassade för publik och media. Vi prioriterar att ha en lång 42 km-bana utan varvningar. Det tror vi blir den största naturupplevelsen. Banan är tuff men ändå lagd mestadels på löpvänliga stigar och med en varierad kupering.

Efter loppet erbjuder vi dig fritt inträde på Experiums bad eller saunavärld. Även detta tror vi kan vara bra för dina troligtvis trötta och stela ben. Har du familjen med dig upp till Sälen kan badet också vara en perfekt plats för barn medan du kämpar uppe på fjället. För barnen finns även Barnens egna fjällmaraton som startar före de äldre, tidigare på morgonen.

Vi vill också se till att du får det bra vid sidan om loppet och kan rekommendera att boka boende i tid. Det finns massor med fina alternativ att välja på Sälen.

På lördagkvällen blir det bankett också – den vill du troligtvis inte missa! Inom några veckor kommer mer info om banketten men det blir med allra största sannolikhet en minnesvärd afton!

älg

FLER NYHETER

Fixa den perfekta julklappen!

Har du en vän, släkting eller sambo som bara måste få en härlig utmaning att se fram emot? Ge bort en startplats och fixa den perfekta julklappen. Gör såhär: För [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.