fbpx

Fjällmaraton Sälen söker bloggare!

Fjällmaraton Sälen växer och intresset för arrangemanget är redan stort. Vi planerar att under våren öppna en bloggportal och söker därmed intressanta löpsugna människor som vill blogga hos oss och därigenom inspirera andra.

Har du vad som krävs för att underhålla våra läsare med intressanta blogginlägg om din träning och vardag? Släng i så fall genast iväg ett mail till info@fjallmaratonsalen.se, där du skriver om varför du är rätt person. Kille, tjej eller ambitionsnivå och bakgrund spelar ingen roll.

Vi bygger för tillfället om vår hemsida och kommer inom någon månad lansera vår nya sajt där du som bloggare kommer få din egen spalt.

Logo

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.