fbpx

FMS löpargrupp i Haninge tar nästa steg – gör det du med!

I flera städer och orter erbjöd vi löpträning i grupp från maj månad i år. De flesta av grupperna vi startade lockade över förväntan många deltagare. Inte minst vår träningsgrupp i Haninge, ledd av Maria Lavestedt Segeblad. Glädjande är därför att Maria på nytt kommer att samarbeta med Fjällmaraton Sälen och nu erbjuda genomtänkt och inspirerande löpträning året runt. 

I vårt nya koncept för FMS löpargrupper erbjuder vi tre olika former av medlemsskap:

– helår#42 – 42 veckors träning från september till Fjällmaraton Sälen 2015.
-halvår#21 – 21 veckors träning, med start onsdag 18 februari, och fram till Fjällmaraton Sälen 2015.
-#10 – 10-kort där du fritt väljer dina 10 träningstillfällen fram till Fjällmaraton Sälen 2015.

Lopargrupp_Logo_NEWFMS Löpargrupp i Haninge kommer, liksom tidigare, att samlas vid Rudans friluftsgård och höstens träningsplanering ligger redan nu på hemsidan för den nyfikne. FMS löpargrupper är till för alla som vill utvecklas som löpare och ställer absolut inga krav på dig som deltagare att delta i loppet Fjällmaraton Sälen. För dig som vill utmana dig själv i att springa ett marathon-lopp i fjällmiljö i framtiden är dock våra löpargrupper ett utmärkt verktyg att använda för att komma väl förberedd.

För alla som tecknar medlemsskap för helår#42 ingår även FMS löpargruppers specialdesignade lasertryckta träningströja från Bagheera. Tröjan kommer att levereras till våren 2015.

haningegrupp

Läs mer om FMS löpargrupp Haninge här.

Läs mer om Maria och hennes eget företag Liltraining.com

ANMÄL DIG TILL LÖPARGRUPPEN HÄR .

 

 

FLER NYHETER

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.