fbpx

FMS Skidläger 8-11 januari 2015

År 2006 blev Anna-Karin Strömstedt 4:a på OS-stafetten i längdskidor i Turin efter att kört en rafflande sistasträcka för det svenska damlaget. År 2009 sadlade hon om och har sedan dess tillhört det mycket framgångsrika svenska skidskyttelandslaget. Från och med förra vintern har Anna-Karin ”lagt tävlingsskidorna på hyllan” och arbetar idag istället för att hjälpa motionsåkare med teknik- och träningsupplägg.

ak_rundNu har DU chansen att hänga med på vårt längdskidläger i Tandådalen i  januari med Anna-Karin som instruktör. Vi kommer att varva konditions- och teknikträning i underbar fjällmiljö med avkoppling på lyxiga Gattarstigen (länk). Skall du exempelvis åka Vasaloppet eller något annat långlopp i klassisk stil under året kommer det här lägret att kunna vara en perfekt uppstart på din skidsäsong eller bara fungera som en härlig inspirationshelg i vardagen.

Träningslägret är begränsat till endast 20 platser och först till kvarn gäller…

Läs mer om upplägget och anmälan på FMS Skidläger här.

 

 

FLER NYHETER

Nya hemsidan är på plats!

Fjällmaratonsälen.se har fått ett nytt utseende! Mycket är sig likt innehållsmässigt – men ta gärna en stund och surfa runt. Kanske hittar du något nytt intressant du inte visste om [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.