fbpx

Fortsatt samarbete med Team Nordic Trail

[section background_color=”#ffffff” background_repeat=”repeat” background_position=”center top” background_attachment=”static” background_scroll=”none”]

TEAM NORDIC TRAIL

Team Nordic Trail är Nordens största satsning på upplevelser i naturen iförd löparskor. Med ett stort utbud av träningsresor, vandringsresor och träningsgrupper finns det aktiviteter som passar både nybörjaren och den mer erfarne. Team Nordic Trail arrangerar även vandringsresor och resor med fler aktiviteter än enbart löpning. Mottot lyder: ”Träning, gemenskap och upplevelse, alla är välkomna!”

[one_third valign=”top” animation=”none”]

DT

[/one_third]

[two_third_last valign=”top” animation=”none”]
Träningsresor och träningsgrupper

De har ett brett utbud med träningsgrupper i hela Sverige och Finland samt en resebyrå som arrangerar de mest magiska turer i Sverige och utomlands. Både runt knuten och på mer exotiska platser som Alperna, Marocko, Centralamerika och Sydafrika.

[/two_third_last]

[/section]

[divider style=”none”]

[/divider]

MEDLEMSPORTAL

Som medlem i Team Nordic Trail kan du ta del av information och erbjudanden gällande Bagheera Fjällmaraton Sälen på deras medlemsportal.

Här hittar du Team Nordic Trails medlemsportal.

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.