fbpx

Ge bort årets trailäventyr i julklapp

Julklappstips!

Vill du ge någon du tycker om en oförglömlig upplevelse i julklapp? En startplats i årets trailäventyr – Bagheera Fjällmaraton Sälen 2018 – är en gåva som kommer skapa minnen för lång tid framöver.

Att uppleva Sälenfjällen i löparskorna och ta sig fram över de stora vidderna, på de små stigarna, tillsammans med någon man tycker om att dela upplevelser med är svårslaget. Dessutom ger ju en startplats en anledning att hålla igång träningen över hela året. Sannerligen en motivationsboost!


Gå in på hemsidan och gör en anmälan, skriv sedan ut gåvokortet (finns nedan som pdf) och ge bort en upplevelse att minnas.

Här kommer du direkt till sidan för anmälan

Gåvokort som pdf för utskrift.

 

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.