fbpx

Häng med på nya ”Formtestet”

Häng med på vårt trailarrangemang ”Formtestet” som vi arrangerar på våra orter med löpargrupper i Avesta, Ursvik och Falun. Mät dina krafter och tag chans att ställa frågor om löpning i allmänhet till våra löpcoacher på plats. Oavsett om du planerar att delta i något trail- eller löplopp är formtestet ett utmärkt tillfälle att finslipa formen!

[three_fifth valign=”top” animation=”none”]

Tanken med formtestet är ett enklare trailarrangmang på vardagskvällar där du som deltagare kan komma och få ett bra pass där du antingen jämför dig mot dig själv och om du vill även tävlar mot andra.

Banan är 3 km eller 6 km (2 varv) och är av trailkaraktär. Vi kommer att erbjuda manuell tidtagning på plats för alla som önskar och det blir en gemensam start. Vill du delta utan tid (eller ta tiden själv) meddelar du innan men kan ändå vara med på samma sätt.

Alla är självklart hjärtligt välkomna!

Tidpunkter och samlingsplatser

Falun

– 18 maj klockan 18:00 – Stångtjärn (stora parkeringen)

Ursvik

– 18 maj klockan 19:00 – Ursviks motionsgård

Avesta

– 19 maj klockan 18:00 – Nybyberget

Läs mer och anmäl dig här. OBS! I Avesta krävs ingen föranmälan.

[/three_fifth]

[two_fifth_last valign=”top” animation=”none”]

DSC_0260_låg

DSC_0239_låg

DSC_0247_låg

[/two_fifth_last]

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.