fbpx

Har du träningsviljan, inställningen och motivationen som krävs?

DSC_0168 copy

Har du träningsmotivationen, viljan och inställningen som krävs för att orka springa, jogga eller promenera 10, 21 eller hela 42 km i kuperad fjällterräng? Då kan du bli en fjällmaratonlöpare 2017! Javisst! Vi kallar alla fjällmaratonlöpare, oavsett om det är på hel, halv eller kvartsdistans som du deltar.

Söndagen den 30 oktober 2016 klockan 20:00 öppnar vi upp anmälan till loppet vi kallar årets trailäventyr och som bara växer och blir mer och mer populärt för varje år. Bagheera Fjällmaraton Sälen vill, precis som tidigare år, vara fjälloppet där hela familjen kan vara med och delta. Därför anordnar vi också Barnens fjällmaraton på fredagskvällen för de yngsta.

I samband med din fjällmaratonvistelse med familj eller vänner finns också utmärkta möjligheter att se mer av fjällets aktiviteter, bada i Experium, bo bra, äta god mat och umgås med löparvänner.

Vår främsta nyhet inför 2017 är att vi erbjuder en 10km-bana och vi kommer även att starta varje distans vid ett separat klockslag. Detta för att gynna framkomligheten längs med banan och ge alla chansen att hitta sitt rätta tempo i terrängen.

INBJUDAN (Pdf)

Spara pengar på tidig anmälan

Desto tidigare du anmäler dig, ju billigare blir även din fjällmaratonstart. För allra billigaste pris anmäler du dig före den 31 december 2016. För fullständig information om anmälningspriser klickar du dig vidare till vår anmälningssida.

Anmäl dig bland de 100 första  – Få gratis hjälp av running.COACH

De 100 första att anmäla sig till loppet bjuder vår partner running.COACH på 3 månaders bronsabonnemang till ett värde av ca 490 SEK.  Abonnemanget innehåller:

– Dynamisk träningsplan: Ange Fjällmaraton Sälen som ditt mål och få en individuell anpassad och skräddarsydd träningsplan.
– Statistiska analyseringsmöjligheter.
– Möjlighet att koppla running.COACH kontot till bl.a. Garmin/Polar/Suunto/TomTom/Fitbit för automatisk synkronisering.
– Planera och spåra dina träningar med smartphone-appen.

Logo

Fenomenala segraren från 2016 års lopp i 21km-klassen susar fram över fjället! Ola Martner, Ryssbergets IK sprang den drygt 21 km långa banan på 1:24:01!

Fenomenala segraren från 2016 års lopp i 21km-klassen susar fram över fjället! Ola Martner, Ryssbergets IK sprang den drygt 21 km långa banan på 1:24:01!

 

 

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.