fbpx

Hitta inspiration till sommarens fjällöpning

fot2

Vintern regnar i stora delar av Sverige bort utanför våra fönster. En tid av kraftig kyla byts ut mot plusgrader. Vi vill istället få dig att skingra tankarna och drömma dig bort till solig sommar på fjället. På hemsidan har vi skapat en inspirationsflik som du kan använda när du längtar efter löpning på fjället och vill få tips och trix på vägen.

Här finns artiklar om träningstips, målsättning, säsongplanering, säkerhet på fjället, hur du blir en bättre traillöpare med hjälp av kunskap kring karta och kompass etc. Vi bjuder även på filmer från våra lopp och tips på träningsövningar.

Ta en titt på Inspirationssidan om du är i behov att drömma dig bort i det gråa vintervädret.

 

Aktuellt 2016

 

Löpargrupper

Du vet väl om att du kan träna inför fjället ihop med andra under stora delar av året. I Stockholm, Trollhättan, Falun och Avesta erbjuder vi FMS Löpargrupper där du på bästa sätt förbereder dig för traillopp och utvecklar din löpning.

Fjälläger

Sommarens roligaste löparläger och ett utmärkt tillfälle för bra träning i fantastisk miljö. Häng med oss till Tandådalen den 7-10 juli i sommar.

Bagheera Fjällmaraton Sälen

Årets trailäventyr – 27 augusti 2016.  Välj mellan 21 eller 42 km löpning på kalfjället.

11949452_900960706640152_8131777633059356044_n

 

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.