fbpx

FMS Löpargrupp fulltecknad i Trollhättan

FMSAnnonsFB_Neutral2

Om två veckor startar gruppträningen inför årets trailäventyr med FMS löpargrupper. Hos årets nykomling, Trollhättan, är gruppen nu fullbokad med 35 anmälda löpare. I övriga grupper finns det fortfarande några platser kvar att boka.

Martin Länje Temmes har varit huvudansvarig för marknadsföringen och kontaktperson för FMS Löpargrupp Trollhättan och uttrycker: 

I Trollhättan finns definitivt en stort intresse för löpträning och även en tydlig önskan bland många att utvecklas med andra genom gruppträning. Självklart är vi ändå positivt överraskade över att vi långt innan premiärpasset är fullbokade.

För de löpare som inte hann med att få en plats finns nu en reservlista (Länk) att boka upp sig på. Under våren kommer vi även att öppna upp anmälan för höstens grupper där det finns en ny chans att träna med FMS Löpargrupp. Anledningen till att vi har valt att ha ett tak på 35 personer är för att kunna garantera en hög kvalité där varje individ känner att den har möjlighet att få den feedback han eller hon önskar.

Läs mer om FMS Löpargrupper här

 

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.