fbpx

Löpargrupp startas även i Malung

Fjällmaraton Sälen fortsätter att starta löpträning för motionärer och i samarbete med TRIM (Träning i Malung) startar vi nu ytterligare en löpargrupp i just Malung.

Logo_lopargrupp_malung kopiaUpplägget bygger på ett träningstillfälle/vecka under totalt 10 veckor, med en sommarpaus i andra halvan av juni och hela juli månad. Som deltagare i löpargruppen ges du möjlighet att träna löpning under organiserade former med instruktioner från vår ledare Anna Enders och får prova på löpning i varierade former och underlag. Ett perfekt tillfälle att få lära känna och träna ihop med andra löpare, få bra kvalitet och ett genomtänkt upplägg kring din löpträning. I Malung kommer träningarna att hållas torsdagar klockan 18.30 med samling utanför TRIMs lokaler. Första tillfället blir redan torsdagen den 1 maj.

Som deltagare i gruppen får du förmånliga rabatter på våra löparläger och även rabatt vid anmälan till Fjällmaraton Sälen 2014. Du kan givetvis vara med och träna i löpargruppen utan att ha någon ambition med att springa Fjällmaraton Sälen. Vill du prova på ett kortare och enklare lopp kan exempelvis Buggrusets 5km i Malung den 16 juli vara ett gott alternativ som målsättning med din löpträning. Oavsett nivå och löpbakgrund är du varmt välkommen att träna med oss!

Läs mer om Fjällmaraton Sälens löpargrupp i Malung här 

ANMÄL DIG HÄR 

 

Löpargruppen arrangeras i samarbete med

logga,färg,ua

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.