fbpx

Med anledning av Coronaviruset

Det osäkra läget i världen och Sverige med anledning av coronavirusets spridning gör att genomförandet av 2020-års Fjällmaratonhelg i dagsläget är ovisst.

Vi som arrangör har våra deltagares och funktionärers hälsa som högsta prioritet, och vill undvika situationer som kan komma att öka smittspridningen.

Folkhälsomyndigheten gick i onsdags ut med allmänna råd som gäller fram till och med 31 december. Råden innebär att man skall undvika resor, större sammankomster och hålla avstånd till varandra. Vi håller oss uppdaterade om myndigheternas anvisningar och kommer i dagsläget inte fatta några beslut angående 2020-års arrangemang innan dess att vi vet mer.

Senast 15 maj kommer vi ut med mer information.

Tävlingsledare
Rickard Börjesson

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.