fbpx

Mycket är ovisst, men lopp ska det bli

Från och med 1 juli är det tillåtet med motionslopp med upp till 900 deltagare samlade i start- och målområde samtidigt. Detta gör det möjligt att genomföra Bagheera Fjällmaraton Sälen – självklart med vissa anpassningar – men där fjället, vyerna och backarna är samma som vanligt.

Allt är inte spikat än. Information om hur tävlingsdagen kommer se ut med starttider och praktiska detaljer kommer presenteras i början av augusti. Vi kan lova att vi tillsammans med er gör vårt yttersta för alla deltagare ska få uppleva ett så smittsäkert evenemang som möjligt.

Nu jobbar vi vidare. Med mindre än två månader kvar till start börjar det bli hög tid att göra de sista förberedelserna. Försök att få till det där långpasset, den där extra intervallen eller ett till varv på stigrundan hemma – då kommer du väl förberedd till 2021 års trailäventyr.

Vi syns i Sälen.

Missa inte de senaste uppdateringarna om evenemanget genom att prenumerera på Bagheera Fjällmaraton Sälens nyhetsbrev.

EM-test + kval SM

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.