fbpx

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in som tävlingsledare och Hugo Lillieström tar över ansvaret grafisk design och kommunikationen utåt.  De tar över efter Oskar Sandberg som råddat de båda rollerna på ett enastående sätt.  Oskar har under sin tid gjort en strålande insats och betytt väldigt mycket för arrangemanget men känner att det just nu är rätt läge att låta andra successivt ta över ansvarsrollerna för evenemanget. 

William Lind, tävlingsledare

Hugo Lillieström, grafisk design & kommunikation

– Det har varit händelserika år som tävlingsledare på FMS. Jag är nöjd med min tid och har byggt upp en klar och tydlig struktur för arrangemanget. Löparna och deltagarna har alltid varit prioritet ett; arrangemanget har utvecklats till vad det är idag tack vare alla önskemål och åsikter som kommit in under åren. Det har varit en fröjd att vara med och skapa den härliga stämning som infaller i Sälenfjällen i slutet på augusti varje år. Det har varit en lärorik period och det är såklart lite vemodigt att nu ta ett steg åt sidan, men jag lämnar över mitt uppdrag till kompetenta efterträdare och vet att den nya tävlingsledningen kommer göra ett utmärkt jobb. Jag kommer stötta dem som biträdande tävlingsledare så att överlämningen blir så smidig som möjligt.

Nya tävlingsledaren för arrangemanget blir William Lind.

– Tävlingsledare för FMS är ett uppdrag jag tar mig an med stor glädje och nyfikenhet. Efter avslutad elitidrottskarriär känns det fantastiskt att få jobba med ett sådant här häftigt arrangemang. Att varje dag försöka göra mitt yttersta för att bli lite bättre är något jag haft lyxen att få ägna stora delar av livet åt. Men faktum är att det är nästan lika roligt att få försöka lyfta FMS till nästa nivå.

– Loppets ledord; upplevelse, löpning och vacker natur är något som jag tycker ger guldkant i livet, och jag vill bidra för att fler ska få mer utav det! Att dessutom få göra det tillsammans med likasinnade, ja då trivs åtminstone jag som allra bäst.

– Jag kommer sträva efter att FMS även fortsättningsvis ska skapa löparglädje och tillsammans med alla funktionärer, partners och deltagare, ge minnesvärda upplevelser i storslagen natur.

Samtidigt som det blir en ny tävlingsledare kompletteras ledningen med Hugo Lillieström, som blir Williams stöttepelare.

– Jag hoppas få nyttja alla de verktyg och kunskaper jag besitter inom området. Jag är tidigare utbildad inom grafisk design och numera egenföretagare och elitsatsande orienterare. Jag älskar både löpning och grafisk design så det känns så klart extra kul att få kombinera två av mina största intressen.

– Jag har gjort mycket film på fritiden och fick bland annat äran att filma Fjällmaraton Sälen under fjolårets lopp. Att få försöka visa upp Sälens vackra landskap, den tuffa utmaningen som ni löpare ställs inför, samt alla de känslor det äventyret kan väcka, det är något jag verkligen ser fram emot att få förmedla vidare till fler.

Är du sugen på att springa årets lopp? Anmäl dig HÄR innan platserna tar slut.

Vi ses i Sälen!

FLER NYHETER

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.