fbpx

Ny tävlingsledning

Inför den sjunde upplagan utav Bagheera Fjällmaraton Sälen står det nu klart att det blir en ny tävlingsledning för loppet. Rickard Börjesson som tidigare varit banchef tar över som tävlingsledare efter Jakob Lööf som varit chef på positionen i 3 år. Jakob har under sin tid gjort en strålande insats och betytt väldigt mycket för arrangemanget men känner att det just nu är rätt läge att låta någon annan ta över ansvarsrollen.

– Det har varit händelserika år som tävlingsledare på BFMS. Jag är nöjd med min tid och har byggt upp en klar och tydlig struktur för arrangemanget. Löparna och deltagarna har alltid varit prioritet ett, arrangemanget har utvecklats till vad det är idag tack vare alla önskemål och åsikter som kommit in under åren. Det har varit en fröjd att vara med och skapa den härliga stämning som infaller i Sälenfjällen i slutet på augusti varje år. Det har varit en lärorik period och det är såklart lite vemodigt att nu ta ett steg åt sidan, men jag lämnar över mitt uppdrag till goda händer och vet att den nya tävlingsledningen kommer göra ett utmärkt jobb. Jag kommer inledningsvis fortsätta vid sidan av som biträdande tävlingsledare så att överlämningen blir så bra som möjligt.

Nya tävlingsledaren för arrangemanget blir Rickard Börjesson.

– Tävlingsledare för BFMS är ett förtroendeuppdrag jag tar mig an med glädje och nyfikenhet. Jag vet att det blir en utmaning att ersätta före detta tävlingsledare Jakob, men med en ny energi tror jag att vi kan fortsatt utveckla arrangemanget och göra det ännu lite bättre för varje gång, samt bibehålla den höga standard som redan finns.

Elin Fjellström, Rickard Börjesson och Oskar Sandberg tar över huvudansvaret för Bagheera Fjällmaraton Sälen.

– När jag läser loppets ledord; upplevelse, löpning och vacker natur är det något som jag verkligen brinner för och vill dela med mig utav! Dels vill jag fortsatt dela det med er som redan vet vad det innebär, men framförallt nå ut till de som ännu inte upptäckt den härliga upplevelsen som BFMS är. Utmaningen och den fantastiska inramningen som skapas i Sälenfjällen.

Samtidigt som det blir en ny tävlingsledare kompletteras ledningen med Elin Fjellström och Oskar Sandberg vilka blir Rickards stöttepelare. Det är första gången en tjej är med i BFMS tävlingsledning och Elin ser fram emot uppdraget.

– Jag tror absolut det är nyttigt och positivt för arrangemanget att jag som tjej är med i tävlingsledningen. Jag tror jag kan komma med förslag och idéer som hittills inte tagits upp. Tillsammans med Oskar och Rickard ser jag ser jag en ljus framtid för arrangemanget.

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.