fbpx

Nystartat löparläger!

Till sommaren (12-15 juni 2014) startar Fjällmaraton Sälen ett fyra dagar långt träningsläger i Lindvallen. Lägret är tänkt för alla som gillar fjällöpning, vill utvecklas som löpare och träna ihop med andra.LÖPARLÄGER

Under lägret kommer du som deltagare få vara med sex stycken löppass, organiserade av våra lägercoacher Martin, Hannes och Magnus. De är alla utbildade idrottstränare vid Högskolan Dalarna och bedriver idag coachning och löpgrupper. (Läs mer om dem på deras hemsidor www.skiruncoaching.se och www.magnusj.com).

Boende kommer att ske i Skistars fina ”Timmerby top-stugor” och som deltagare blir du serverad lunch och middag i Experiums restauranger och frukostbuffé och mellanmål i stugan.

Under lägret blir det utöver de fysiska träningspassen även en föreläsning om träningslära och avkoppling inne på Experium. För dig som planerar att springa Fjällmaraton Sälen blir det även en nyttig förberedelse och inlärning av banans olika partier.

För att behålla en hög kvalité på upplägget begränsar vi deltagarantalet till 40 platser, där ”först till kvarn gäller…”

ANMÄL dig här redan idag!

Läs mer om löparlägret här!

Frågor om lägret?
Kontakta info@fjallmaratonsalen.se

stensjön

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.