fbpx

RSM Sweden upplevde Sälenfjällen tillsammans

Fler företag och organisationer ser möjligheten att kombinera fjällmaratonhelgen i Sälen med kickoff efter semestersäsongen och inför hösten. Bekvämt boende i stuga eller hotell, konferenslokaler, restauranger och närhet till andra aktiviteter ger ypperliga förutsättningar för en långhelg i inspirerande och härlig fjällmiljö.

Ett av flera företag som gjorde årets fjällmaratonhelg i Sälen till en gemensam upplevelse var RSM Sweden (www.rsm.se) från Stockholm och Göteborg.

Målet? Att få svettas tillsammans genom att springa 10, 21 eller 42 kilometer i fantastisk fjällnatur. Om de hade trevligt? Var det mysigt i stugan? Blev de svettiga?

Se filmen, så får du veta!

Är du eller ditt företag intresserad av att uppleva Bagheera Fjällmaraton Sälen 2019 tillsammans? Hör av er till info@fjallmaratonsalen.se för mer info och gruppanmälan.

https://www.youtube.com/watch?v=H10VGpGu6nk

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.