fbpx

Skidskyttestjärna anmäld till Fjällmaraton Sälen

Med glädje kan vi meddela att Sveriges hetaste skidskytt på damsidan, Anna-Karin Strömstedt, idag aviserat att hon kommer på premiärupplagan av Fjällmaraton Sälen.

I samråd med sin tränare har Anna-Karin beslutat att Fjällmaraton Sälen blir ett inspirerande träningsmål under den viktiga uppbyggnadsperioden inför kommande vinter med OS i Sochi som höjdpunkt.

”Denna typ av tävling är perfekt för att stärka syreupptagningsförmågan och ger en hårdhet som är viktig att få med i träningen även under uppbyggnadsperioden”, menar Anna-Karin, som valt att springa damernas 21km-klass.

Vi önskar Anna-Karin lycka till med träningen och förberedelserna inför vintern och ser fram emot att se henne i Sälen den 31 augusti.

A_K_Stromstedt

Anna-Karin på skjutvallen under barmarksträningen.

Foto: Detlef Eckert

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.