fbpx

Ny partner och spännande outdoormässa!

Vi kan med glädje meddela att det under 2021-års Fjällmaratonhelg kommer att anordnas en outdoormässa i anslutning till arenan vid Experium i Lindvallen.

Mässan kommer vara placerad på Lindvallens fäbod endast hundra meter från start- och målområdet för helgens lopp. Utställare inom områdena sport & hälsa, outdoor, vildmark, jakt och fiske kommer finnas representerade. Test och uppvisning av nya produkter samt smakprov på mat och dryck är några exempel på vad mässans besökare kommer att erbjudas.

Initiativtagare och företagaren som gör mässan möjlig, är vår nya samarbetspartner Jonas i Sälen. Jonas i Sälen är företaget som bedriver många olika verksamheter upp i Sälenfjällen, men med fokus på mat & nöje. Den gemensamma nämnaren i företagets verksamheter är att det alltid ska vara bra service och god kvalitet. Jonas i Sälen har tidigare anordnat vildmarksmässan ”Jonas i Sälen Gaimfair” i juni, men väljer nu alltså att ansluta till Fjällmaratonhelgen något som vi hoppas att alla deltagare ska få glädje av.

Mässan öppnar på fredag eftermiddag den 3 september och pågår under hela helgen. Som deltagare har man gratis inträde och kommer kunna ta del av aktiviteter och erbjudanden inne på mässområdet.

HÄR hittar du separat hemsida för 2021-års mässa.

Intresserad av att ställa ut?

Kontakta Oscar Wilson: oscar@isalen.se


Imorgon lördag 12 september öppnar vi upp anmälan för 2021!

FLER NYHETER

Nya hemsidan är på plats!

Fjällmaratonsälen.se har fått ett nytt utseende! Mycket är sig likt innehållsmässigt – men ta gärna en stund och surfa runt. Kanske hittar du något nytt intressant du inte visste om [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.