fbpx

Spännande samarbete mellan Bagheera och Fjällmaraton Sälen

Höstens stora trailnyhet, Fjällmaraton Sälen, har i dagarna tecknat ett 1-årigt avtal med kläd- och skoföretaget Bagheera AB. Bagheera kommer bland annat hjälpa Fjällmaraton Sälen att ta fram funktionella och snygga funktionärs t-shirts och även s.k. tubes* till loppet.

Bagheera_logga

Att få med Bagheera som samarbetspartner till Fjällmaraton Sälen känns riktigt bra. Särskilt med tanke på att de kan leverera funktionskläder av högsta kvalitet. Vi kommer att belöna alla deltagare i loppet med Bagheeras specialdesignade ”Fjällmaraton-Sälen-tube”, perfekt att ta med upp på fjället om det blir lite kallare vindar”, säger David Andersson, marknadsansvarig för Fjällmaraton Sälen.

– För oss är det här ett nytt och spännande samarbete. Vi vill satsa extra på trailrunning nu när det blivit så populärt bland många att springa tuffare lopp som även går obanat. Vår nya sko, Ultra, är en sko designad för att klara långa distanser på fjällstigar och grusvägar men som även fungerar att springa med vid de avsnitt av loppet som är asfalterade”, säger en nöjd Veronica Schef på Bagheera AB.

Bagheera kommer även att sponsra med en del priser till loppet och anmälda deltagare i Fjällmaraton Sälen kommer inom kort att kunna handla i Bagheeras webbshop till rabatterade priser.

Här kan du tjuvkika på hur Fjällmaraton Sälens funktionärer kommer att se ut under arrangemanget i höst!

 

* Bagheeras TUBE är ett klädesplagg som man kan ha som pannband, mössa, skydd för ansikte. Olika funktion beroende på hur man viker den. 

 

FLER NYHETER

Officiella resultatlistor & bilder

Officiellt resultatet är nu publicerat. Mellantidspasseringar går att se under fliken liveresultat. Ser resultatet konstigt ut? Hör av dig via mail till info@fjallmaratonsalen.se Alla bilder från helgen är även uppladdade och finns [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.