fbpx

Ola Fagrells minnesfond – för utveckling av leder i Sälenfjällen

Vid vårt arrangemang den 29 augusti 2015 saknades två deltagare som vi med all vår önskan skulle velat haft med i loppet. På väg upp till Sälen​ var duon Ola Fagrell och Christer Svanberg med om en svår trafikolycka där Ola omkom och där Christer på ett mirakulöst sätt klarade sig utan fysiska skador.

För att hedra minnet av Ola och även hjälpa Christer i sina bearbetningar av händelsen, som orsakat hans 4 tuffaste månader i hans liv, har vi tillsammans beslutat att starta en stiftelse. Fjället och naturen var ett av Olas stora passioner och intressen i livet och en stiftelse med mål att utveckla leder i Sälenfjällen har nu bildats.

På vägen upp i loppet planerade Ola och Christer inte bara för antågande fjällmaraton utan även om framtida lopp, bland annat Sandsjöbacka Trail, ett lopp som Christer nu kommer att delta i för Olas skull och som en del av hans egen bearbetning av händelsen. Vi sänder våra tankar och önskan om en fortsatt framskridande bearbetning för Christer och övriga närstående personer.

På sin facebook-sida skriver Christer följande:

Christer

 

Länk till Ola Fagrells minnesfond – för utveckling av leder i Sälenfjällen.

 

ola_f

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.