fbpx

Tävlingspremiär för Team Bagheera Fjällmaraton Sälen

Bland arrangörerna av Bagheera Fjällmaraton Sälen finns många elitaktiva orienterare som naturligtvis också är duktiga traillöpare. Vi vill därför passa på att utmana övriga svenska och internationella trailrunning-team vid diverse lopp. Hittills har det mest handlat om svenska lopp och teamet innehar bland annat banrekordet i mixedklassen vid Vasastafetten från 2013. 

trailtröjaTill helgen gör vi tävlingspremiär för 2015 vid Salomon City Trail Stockholm där vi startar med följande uppställning:

Herrar 14 km – William Lind – Svensk landslagslöpare i orientering sedan många år och idag rankad som en av världens 10 bästa orienterare.

Herrar 7 km – Jakob Lööf – Sprintspecialist som 2014 debuterade i världscupen i orientering.

Damer 7 km – Lena Eliasson – Löpcoach i FMS Löpargrupp i Falun och svensk mästarinna på halvmarathon 2014.

Salomon Citytrail arrangeras i år för 3:e året i rad och erbjuder en bana i Stockholms innerstads allra mest utmanande trappor och bakgator. Start och mål vid Kungsträdgården.

Vi önskar teamet lycka till i premiären!

Läs mer om loppet på

http://urbantrail.se

 

FLER NYHETER

NY TÄVLINGSLEDNING

Sedan årsskiftet så har Fjällmaraton Sälen by EQPE en ny tävlingsledning. William Lind som jobbat inom arrangörsföreningen parallellt med sin landslagskarriär i orientering de senaste 15 åren kliver nu in [...]

Rekordstort intresse för fjällets utmaning!

Fjällmaraton Sälen by EQPE 2024 närmar sig med stormsteg, och redan nu kan vi konstatera att intresset för loppet är rekordstort! Aldrig har vi haft så många anmälda deltagare vid [...]

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få det senaste om ditt lopp.